پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
شنبه ٨ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۱۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۵۳۹۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۰۴۱۴ مورد

شنبه ١٩ دی ١٣٩٤ ساعت ٩:٢٥ ق.ظ   ( بازدید : 419 نفر )

 کاهش خطر بیماری های قلبی – عروقی با مصرف روغن های گیاهی 

در صورتی که روغن مصرفی از نوع روغن های گیاهی باشد خطر بیماری های قلبی – عروقی کاهش می یابد.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : مصرف چربی های حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس سطح کلسترول خون را افزایش می دهند.

« نسرین علیزاده » در ادامه افزود : اسید های چرب اشباع در روغن حیوانی ، دنبه ، پیه ، کره ، خامه ، سرشیر و گوشت های چرب و پوست مرغ و اسیدهای ترانس در روغن های جامد ، نیمه جامد و روغن حیوانی وجود دارد. این کارشناس تصریح کرد : روغن های گیاهی مایع مثل آفتابگردان ، ذرت ، کنجد ، زیتون ، و ... حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند و در صورت مصرف این روغن ها خطر بیماری های قلبی – عروقی کاهش می یابد. وی همچنین تاکید کرد : روغن هسته انگور نیز برای پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی – عروقی موثر اما سریع تر از سایر روغن ها اکسید می شود بنابراین برای مصارف سرخ کردنی مناسب نیست فقط برای مصارف سرد مثل سالاد استفاده شود. 


منبع : معاونت بهداشت دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.